EcoQuality Services SRL ofera servicii specializate de dezinfecție ce constă în operațiunea de a  preveni și combate bolile infecțioase și parazitarea la om și animale; prin aceasta operatiune se urmăreste distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețe. Prin servicii specializate de dezinfecție se previne și dezvoltarea germenilor patogeni transmițători de boli și combate răspândirea în masă a bolilor transmisibile.

EcoQuality Services SRL ofera servicii specializate de dezinfecție, realizate astfel:

Preventive – unde scopul il reprezinta distrugerea potențialilor germeni patogeni, care influențează negativ starea de sănătatea oamenilor și a animalelor deopotrivă

De combatere –  unde scopul il reprezinta combaterea bolilor infecțioase sau parazitare din momentul înregistrării primelor cazuri de boală și până la lichidarea întregului focar.

EcoQuality Services SRL, prin servicii specializate de dezinfecție oferă avantajele unui mediu curat și igienizat; Detinem personal specializat în adaptarea la mediul de lucru, pentru servicii specializate de dezinfecție. Tehnicile noastre de lucru se regasesc la cele mai înalte standarde de calitate, indiferent de tipul intervenției.

Efectuam servicii specializate de dezinfectie in unitatile de alimentatie publica si in celelalte segmente de activitate, atat in spatii interioare cat si in cele exterioare.

De asemenea, efectuam servicii specializate de dezinfectie  si igienizare a bazinelor, instalatiilor, conductelor de apa potabila.

Aceste servicii specializare de dezinfecție sunt o  metoda de a combate  o infectare a unei  suprafete sau un obiect, pentru a  preveni și combate infecțiile și a bolile transmisibile. Insa o observatie foarte importanta este ca aceste servicii specializate de dezinfecție nu înlocuiesc, ci completează  serviciile de curățenie riguroasă/periodica a unui spațiu.

Substanțele folosite pentru servicii specializate de dezinfecție, sunt avizate de Ministerul Sănătății.