Societatea noastră prestează servicii de curatare separatoare de grasimi si hidrocarburi de diferite dimensiuni, interiorul separatorului ca atare, filtrele şi dispozitivele de filtrare adiacente, prin igienizări ecologice in conformitate cu legislatia actuala.

Deseurile rezultate din curatare separatoare de grasimi si hidrocarburi vor fi colectate de EcoQuality Services SRL si transportate, cu respectarea legislatiei in vigoare, in vederea eliminarii catre societati autorizate in acest sens.

Recomandăm actiunea de curatare separatoare de grasimi si hidrocarburi in functie de activitate, cele de grasimi saptamanal/lunar, iar curatarea separatoarelor de hidrocarburi cel puţin o dată la cinci-şase luni (in functie de volumul separatorului). In acest mod, după serviciile de curăţare separatoare de grasimi si hidrocarburi, gradul de funcţionalitate al separatoarelor va creşte.

Conform SR EN 1825 este necesara întreţinere periodică si curatare separatoare de  grasimi si hidrocarburi, întrucât acestea reţin deseuri care, pe lângă mirosul neplăcut pe care îl emană, pot afecta atat starea de sănătate a personalului cat şi a clientilor dumneavoastra iar dacă sunt eliberate în canalizare acestea produc blocaje putând crea astfel probleme serioase.

Totodata EcoQuality Services SRL va pune la dispozitie o gama variata de separatoare de grasimi si hidrocarburi avand diferite dimensiuni si litraje.