EcoQuality Services SRL executa lucrari de curatare rezervoare petroliere / bazine / bataluri din punct de vedere al protectiei mediului, cu respectarea legislatiei in vigoare, conform O.U.G. 195/2006 Privind Protectia Mediului cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv legislatia secventiala ce decurge din aceasta.

Rezervoare petroliere / bazine / bataluri sunt elemente mecanice cu potenţial de poluare ridicat prin retenţia la nivelul materialelor a unei cantităţi mari de benzenuri-hidrocarburi (în special). EcoQuality Services se asigură prin serviciile sale că igienizează rezervoare petroliere / bazine / bataluri fără a afecta calitatea acestora şi fără a polua mediul, deşeurile rezultate fiind preluate şi gestionate corespunzător normelor în vigoare.

Deseurile din rezervoare petroliere / bazine / bataluri generate in urma curatarii sunt colectate de EcoQuality Services si transportate cu respectarea legislatiei in vigoare, respectiv H.G. 1061/2008 cu privire la transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei, in vederea valorificarii (daca este cazul) sau eliminarii de catre societati autorizate in acest sens.

Dupa efectuarea lucrarilor de curatare rezervoare petroliere / bazine / bataluri, si decontaminare, sunt   efectuate lucrari de verificare gaze toxice si explozive, degazare, aerisire rezervor (ventilat artificial), dupa care este eliberat un CERTIFICAT GAS FREE.

Operatiuni conexe serviciului de curatare rezervoare petroliere / bazine / bataluri:

-livrare/ montare/probe  rezervoare si instalatii aferente;

– curatare rezervoare petroliere / bazine / bataluri;

– calibrare rezervoare petroliere / bazine;

-expertiza tehnica, evaluare, masuratori non destructive rezervoare petroliere / bazine / bataluri;

-inlocuirea suruburilor deteriorate;

-inlocuirea garniturilor capacelor de rezervoare;

-dezafectare rezervoare petroliere / bazine / bataluri;

– taiere ATEX;

-evacuare rezervoare.