EcoQuality Services SRL efectueaza servicii de Vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune pentru orice tip de cerinte: vidanjari industriale, vidanjari municipale, vidanjari rezidentiale, pentru base, fose, wc,  separatoare grasimi, separatoare hidrocarburi, canalizari, inclusiv parcari subterane. Sunt efectuate  servicii de vidanjare si desfundare canalizare  de rutina pana la operatiuni de curatare complexe si in medii de lucru periculoase.

Societatea noastra detine  echipamente complexe, experienta si personal calificat in domeniul vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune. Vidanjele dotate cu pompa de vid sunt utilizate pentru a aspira sedimente, nisip, piatra, sau alte resturi de la sistemul de canalizare, fose, wc, etc.

Prin acest serviciu de  vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune se asigură golirea mecanizată a haznalelor vidanjabile sau a foselor septice, a decantoarelor, separatoarelor de grăsimi, de ape uzate menajere, de hidrocarburi, deşeuri lichide sau nămoluri nepericuloase şi transportul acestora cu autospeciale autorizate.

Canalizarile se pot curata cu utilaje profesionale, prin inalta presiune, iar pentru aceste lucrari aveti nevoie de utilaje speciale, mecanizate, care reduc semnificativ timpul de golire, zgomotul si mirosul neplacut, calitatea fiind mereu prioritara.

Serviciile de Vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune mecanizata a canalizarii se vor realiza cu autospeciale echipate cu furtune de inalta presiune, pentru acestea folosindu-se tambur cu furtun special.

EQS asigură servicii de Vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune atat pentru persoane fizice cat și pentru  instituții sau asociatii de proprietari.

Unul dintre domeniile de activitate pe care il avem,  este reprezentat de prestari servicii vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune , decolmatari retele de canalizare si preluare a apelor uzate menajere, vidanjare, vidanjare decantoare, fose septice, subsoluri etc.

Activitatea noastra de vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune se indreapta catre satisfacerea nevoilor clientilor si protectia mediului prin servicii si tehnologiile dezvoltate si aplicate.

GAMA SERVICII VIDANJARE / DESFUNDAT CANALIZARE / SPALAT CU PRESIUNE:

 • Vidanjare ecologica
 • Vidanjare fose septice
 • Vidanjare parcari subterane
 • Spalare cu presiune
 • Vidanjarea apelor uzuale si tehnologice
 • Curatare canalizare
 • Desfundare canalizare cu inalta presiune
 • Desfundarea santurilor de curatare
 • Curatarea rezervoarelor
 • Curatarea depunerilor de nisip
 • Curatarea decantoarelor
 • Curatarea separatoarelor de grasimi
 • Curatarea separatoarelor de hidrocarburi etc

 

 

Vidanjare / desfundat canalizare / spalat cu presiune canalizare, vidanjare fosa, vidanjare wc, vidanjare basa, spalare cu presiune basa, spalare cu presiune canal, spalare cu presiune canalizare, spalare canal, spalare canalizare, spalare fosa, interventii spalari canalizari, curatare canalizare, desfundare canalizare, decolmatare canalizare, spalare canalizare, desfundare tevi, decolmatare tevi, canale scurgeri, fose, wc, basa, canalizare, parcari subterane, vidanjare parcare subterana, desfundare mecanizata canalizare, reabilitare retele de canalizare, vidanjari